Ads Top

Roader’s nieuwe draagbare camera maakt tijdreizen mogelijk

De meeste draagbare videocamera’s bieden enkel twee opties: alles opnemen en al het materiaal urenlang moeten bewerken of juist helemaal niets opnemen en speciale momenten missen.

Op CES 2018 introduceert Roader daarom de nieuwe draagbare Time Machine Camera die video-opnamen voortdurend buffert waardoor je eenvoudig de momenten kunt kiezen die je wilt bewaren, van wilt genieten of wilt delen, zelfs als ze in het verleden plaatsvonden.

Hoewel de Time Machine Camera voortdurend buffert, slaat het apparaat enkel de 10 seconden aan video op voor- en nadat je op de opnameknop hebt gedrukt. Daarna kun je die clip draadloos via Bluetooth naar de Roader app op iPhone en Android sturen. Roader neemt 'momenten' standaard vierkant op voor betere videokwaliteit en deelbaarheid op sociale deelplatformen. Dit hele proces duurt niet meer dan 20 seconden.

Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over opslagruimte dankzij de 16GB interne opslag (of 32GB). Daarnaast optimaliseert de software de manier waarop video wordt opgenomen en opgeslagen, zodat het overzetten van clips naar een smartphone minder tijd in beslag neemt.

De camera neemt gelijktijdig in twee resoluties op: 640x640p met 30fps en1088x1088p met 30fps. Wanneer je besluit een clip naar de mobiele app te versturen, selecteert en verstuurt de camera automatisch de lagere resolutie om tijd te besparen. De HD-versie wordt dan bewaard om later naar de computer te versturen.

De Time Machine Camera is voorzien van een interne batterij met 2350 mAh-capaciteit, genoeg voor gebruik tot 7 uur; twee keer zo lang als bijna alle andere draagbare camera’s.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.