Ads Top

De ultieme hybride DSLM met 10,2MP High Sensitivity MOS-sensor

Panasonic lanceert een nieuwe hybride DSLM-camera aan, de LUMIX GH5S, die nog meer video-opnamemogelijkheden en verbeterde beeldkwaliteit biedt ten opzichte van zijn voorganger. De LUMIX GH5S is ontworpen en ontwikkeld voor professionele filmmakers.

De nieuwe 10,2-megapixel Digital Live MOS-sensor met Dual Native ISO-technologie en Venus Engine geven zelfs de donkerste delen van het beeld natuurgetrouw weer. Er kunnen opnames worden gemaakt bij maximaal ISO 51200, waardoor volgens Panasonic kristalheldere beelden worden vastgelegd, vooral in situaties met weinig licht.

De LUMIX GH5S is net als professionele camcorders compatibel met Time Code IN/OUT, dat gemakkelijk kan worden ingesteld met de sync-aansluiting voor een flitser en meegeleverde coaxiale kabel voor een BNC-aansluiting. De LUMIX GH5S kan ook als tijdcodegenerator worden gebruikt voor andere GH5S-camera's en professionele camcorders. De Time Code IN/OUT-functionaliteit vereenvoudigt het werk van cameraproductieteams aanzienlijk, omdat hij opnames en audio-visuals synchroniseert met een andere camera of een ander audio-apparaat voor betrouwbare, naadloze en efficiënte video-opnames met meerdere camera's.

De nieuwe sensor is een multi-aspect-sensor met voldoende marge voor het realiseren van dezelfde kijkhoek bij de beeldverhoudingen 4:3, 17:9, 16:9 en 3:2. Zowel videografen als fotografen krijgen met de functie 'True Multi Aspect Ratio' nu dezelfde diagonale beeldhoek bij alle beeldverhoudingen. Door deze functie kan er gemakkelijk worden gewisseld tussen verschillende beeldverhoudingen terwijl de lenzen beelden nauwkeurig vastleggen. Bovendien verloopt in de postproductie het productie- en bewerkingsproces gemakkelijker. Daarnaast kunnen er foto's worden gemaakt in 14-bits RAW-formaat, wat meer flexibiliteit biedt voor professionele RAW-ontwikkelingsworkflows.

De LUMIX GH5S van Panasonic zal verkrijgbaar zijn vanaf eind januari 2018 (alleen body).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.