Ads Top

Sony’s nieuwe Blu-ray Player en AV Receiver

Sony lanceert naar eigen zeggen een hoogwaardige 4K HDR-set. De UBP-X700 4K Ultra HD Blu-ray Player biedt een breder kleurengamma, meer contrast en helderheid dan standaard Blu-ray-spelers.

Aanvullend introduceert Sony de STR-DH790 AV Receiver. Dit model biedt een 7.2-audiokanalen configuratie met Dolby Atmos en DTS:X-ondersteuning voor een hoogwaardig bioscoopgeluid.

De combinatie van deze Blu-ray speler en STR-DH790 tilt de geluids- en beeldkwaliteit volgens Sony naar een zeer hoog niveau. De AV-receiver van Sony ondersteunt Dolby Atmos en DTS:X waardoor de ruimte rondom gevuld wordt met geluid. Zowel vanaf de voorzijde als via de plafonds. Het publiek waant zich middenin de filmset dankzij Dolby Atmos. Speciale effecten zoals bliksem, sirenes of scheurende auto’s worden levensecht weergegeven.

De UBP-X700 is uitgerust met Wi-Fi en biedt toegang tot een wereld aan 4K-streamingdiensten. Er is volop keuze aan content van onder meer Netflix, Prime Video en YouTube. Deze Blu-ray Player ondersteunt daarnaast diverse video- en muziekformaten, zoals MP4, DSD en FLAC.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.