Ads Top

Eigen streamingdienst voor IFFR

Het International Film Festival Rotterdam (IFFR) is de nieuwe streamingdienst IFFR Unleashed gestart, waarmee je overal films kunt kijken.

Volgens projectleider Ivo Bakhuys hun je ervaring tijdens het festival en andere evenementen kun je nu ook thuis beleven op je laptop, tablet of telefoon. 'De missie van IFFR is het ondersteunen van onafhankelijke filmmakers die zonder concessies verrassende films willen maken om hun boodschap over te brengen. Een groot deel van de films op het festival komt daarna nooit in de bioscoop. Maar weinig mensen krijgen ze te zien en dat is ontzettend jammer. Met IFFR Unleashed geven we IFFR-films en hun makers een groot online podium.'

Beschikbare films zijn onder andere Nebraska van Alexander Payne, Alba van Ana Cristina Barragán, Winter Sleep van Nuri Bilge Ceylan, Only Lovers Left Alive van Jim Jarmusch, Home van Fien Troch en Ich seh, Ich seh van Veronika Franz. Het aanbod verschilt per regio.

De streamingdienst is wereldwijd beschikbaar, zij het niet in de Verenigde Staten. Abonnementen zijn alleen beschikbaar in de Benelux.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.