Ads Top

ONS start 2018 met The Flying Doctors

In 2018 keert bij nostalgische televisiezender ONS weer een aantal televisieklassiekers terug op de buis. Zo start in februari de populaire Australische serie The Flying Doctors.

De dramareeks The Flying Doctors werd eerder met groot succes in meer dan vijftig landen uitgezonden en draait om de jonge, ambitieuze dokter Tom Callaghan die vertrekt naar het kleine, stoffige plaatsje Coopers Crossing op het platteland van Australië om het team van de Royal Flying Doctor Service (RFDS) te versterken. De dorpelingen zijn echter helemaal niet blij met de komst van de nieuwe dokter. Ze vinden hem te jong, te onervaren, te openhartig en veel te stads. Reclamefotografe Liz Drever, die samen met haar moeder Beth uit de VS terugkeert naar haar geboortedorp, vindt Coopers Crossing een verschrikkelijk oord. Wanneer de mondaine Liz en de gedreven Tom elkaar ontmoeten, voelen zij zich sterk tot elkaar aangetrokken. Maar of zij een toekomst samen hebben, hangt sterk af van de RFDS en Toms collega's: dokter Sinclair, verpleegster Kate Wellings en piloot Andy McGregor.

The Flying Doctors is vanaf 7 februari te zien bij ONS, iedere woensdag om 16:00 uur en een herhaling op zaterdag om 21:00 uur.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.