Ads Top

Topcamera's in iPhone X

De nieuwe iPhone X, die vanaf november ook in de Benelux wordt geleverd, krijgt twee 12-megapixelcamera's aan de achterkant.

De reguliere camera heeft een f/1.8-lens en de telecamera een f/2.4-lens. Deze is ook iets lichtsterker dan de lens in de eveneens aangekondigde iPhone 8 Plus, die een f/2.8-lens heeft. Beide camera's hebben optische beeldstabilisatie. Ook ondersteunen ze het gebruik van augmented reality.

De nieuwe iPhone 8 is voorzien van een 12‑MP camera met een grotere en snellere sensor, een nieuw kleurenfilter, verbeterde pixel­technologie en optische beeldstabilisatie voor foto’s en video’s.

iPhone 8 Plus is voorzien van een groothoeklens met zes elementen en een diafragma van ƒ/1.8, optische beeld­stabilisatie en een grotere en snellere 12‑MP sensor. Daarnaast heeft hij een krachtige telelens met een diafragma van ƒ/2.8. Dankzij de combinatie van deze twee lenzen kun je gebruikmaken van optische zoom en Portretmodus. De groothoeklens op iPhone 8 is dezelfde als op iPhone 8 Plus. De lens heeft zes elementen en een diafragma van ƒ/1.8, optische beeldstabilisatie en een grotere en snellere 12‑MP sensor.

De iPhone X heeft een behuizing van glas aan de voor- en achterkant, net als de iPhone 8 en 8 Plus. Een homeknop ontbreekt. Het scherm kan worden ontgrendeld via gezichtsherkenning, waarvoor een infraroodcamera wordt ingezet.

De iPhone X is vanaf 3 november te koop in uitvoeringen met 64GB en 256GB. Het goedkoopste model kost 1159 euro, voor de 256GB-variant moet 1329 euro betaald worden.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.