Ads Top

Opnames Amazon's Good Omens gestart

De opnames van Amazon Prime Video’s nieuwe serie, Good Omens, zijn gestart. Showrunner Neil Gaiman onthulde een dezer dagen via Twitter een actiefoto van hoofdrolspelers Michael Sheen (Masters of Sex, Passengers) en David Tennant (Broadchurch, Doctor Who). In 2019 zal Good Omens via Prime Video wereldwijd in première gaan, waaronder in Nederland.

De serie is gebaseerd op de populaire bestseller Good Omens van fantasylegende Terry Pratchett (Hogfather) en Gaiman. De komende zes maanden zullen de opnamen plaatsvinden in Londen, Oxfordshire, Forest of Dean en verschillende locaties in Zuid-Afrika. Gaiman is ook verantwoordelijk voor het script van de 6-delige serie die een combinatie is van humor en horror, fantasy en drama.

Good Omens wordt voor Amazon Prime Video gemaakt in opdracht van Amazon Studios gemaakt, en voor BBC Two door Patrick Holland, Controller, BBC Two; Shane Allen, Controller, BBC Comedy Commissioning en BBC commissioning editor Gregor Sharp. De serie wordt geproduceerd door het komedieteam van BBC Studios, Narrativia en The Blank Corporation, in samenwerking met BBC Worldwide.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.