Ads Top

Epson sponsort tweede editie fotoruilbeurs Photo Swap

Epson sponsort op 24 september aanstaande voor de tweede keer Photo Swap, een fotoruilbeurs waaraan deze editie 75 fotografen deelnemen. Photo Swap vindt plaats in Pacific Parc te Amsterdam, aan het Unseen terrein van 13.00 uur tot 20.00 uur.

Het idee achter Photo Swap, een initiatief van Photo Gallery Untitled, is simpel: fotografen duiken in elkaars oeuvre en ruilen een foto uit hun eigen repertoire tegen een print van een vakbroeder of -zuster. Daardoor gaan fotografen na afloop van het evenement niet alleen geïnspireerd, maar ook met iets tastbaars weer hun eigen weg. Net als bij de eerste keer in 2015 stelt Epson een printer, fotopapier en inkt beschikbaar waar deze foto’s mee kunnen worden afgedrukt.

Janus van den Eijnden, fotograaf en een van de organisatoren van Photo Swap: “Na de eerste editie van Photo Swap waren we zo te spreken over de kwaliteit van de afdrukken, dat we Epson wederom hebben benaderd voor sponsoring. Dankzij hun steun kunnen alle fotografen elkaar ook dit jaar kwalitatief hoogwaardige prints aanbieden.”

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.