Ads Top

Play More premières oktober 2017

sensatie van 2017! Winnaar van de Oscar voor Beste Film. Winnaar van de Golden Globe voor Beste Film. Moonlight is een ambitieus, origineel en grensverleggend coming-of-age verhaal met machtige vertolkingen, adembenemende beelden en hartverscheurende momenten. Een modern meesterwerk! Een instantklassieker! Must-see van de maand bij Telenet Play More vanaf 7 oktober.

Vanaf 14 oktober in Play More van Telenet Fantastic Beasts and Where To Find Them. Welkom terug in de wereld van tovenaars en dreuzels voor een angstaanjagend en vooral magisch avontuur. J.K. Rowling (schrijfster van de Harry Potter-boeken) en David Yates (regisseur van de laatste 4 Potterfilms) trakteren ons opnieuw op een wervelend spektakel boordevol vreemde schepsels, duivelse personages en een stevige portie hocus pocus.

Vanaf 26 oktober in Play More van Telenet Babylon Berlin. “It’s never been done before”. Een zinnetje dat je verwacht bij een nieuw seizoen van ‘Game of Thrones’ of ‘Westworld’. Fout! ‘Babylon Berlin’ is een gloednieuwe, unieke, prestigieuze Europese serie. De duurste niet-Engelstalige serie ooit. Een waanzinnig ambitieus misdaadepos dat zich afspeelt in het Berlijn van voor WO II. Aangrijpend, meesterlijk verteld, rijk aan historie, suspensvol en noirisch. Kortom, alle kenmerken van een zwaar verslavende serie!

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.