Ads Top

Ook Youfone met tv pakket

Ook Youfone komt met een tv-dienst. Het bedrijf biedt nog deze maand een basispakket aan  van 21 zenders die klanten maandelijks kunnen aanvullen met vijf of meerdere zenders.

Programma's kunnen tot zeven dagen worden teruggekeken.

YoufoneTV is onderdeel van TV & Internet en van Alles-in-1. Bij dit laatste pakket van 39,95 euro zijn 23 live-zenders in hd en Fox Sports 1 Eredivisie inbegrepen.

CEO Valentijn Rensing omschrijft YoufoneTV als een ‘hybride model’ in de snel veranderende tv-wereld. Er kan via een tv-ontvanger of tv app op elke plek in Nederland live tv, video on demand en andere content worden gekeken. De beeldkwaliteit is SD, HD en op het YoufoneTV-platform (op termijn) in 4K.

Rensing: “Huawei heeft het onderliggende techplatform en netwerk gebouwd. Wij hebben bedacht hoe het eruit moest gaan zien en alle content bij elkaar gebracht en gekoppeld. We werken continu aan het verbeteren en integreren van het aanbod.” Youfone verwacht binnen drie jaar al 160.000 klanten voor YoufoneTV te hebben, waaronder ook veel ‘traditionele’ tv-kijkers.

Op termijn breidt het bedrijf zijn tv-dienst uit met meer zenders, films en series.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.