Ads Top

Canon breidt L-serie uit met vier hoogwaardige prime objectieven

Canon Europe introduceert vier nieuwe objectieven in haar high-end L-serie. De EF 85mm f/1.4L IS USM, TS-E 50mm f/2.8L MACRO, TS-E 90mm f/2.8L MACRO en TS-E 135mm f/4L MACRO beschikken volgens de fabrikant over dezelfde hoge kwaliteit als waar de objectieven uit Canon’s L-serie om bekend staan en bieden naast bedieningsgemak een opvallende duurzaamheid en meer mogelijkheden voor fotografische experimenten met perspectief en schaal.

De EF 85mm f/1.4L IS USM is vervaardigd op basis van feedback afkomstig van fotografen. De kwaliteit van de opname wordt verder verbeterd met de Air Sphere Coating (ASC) technologie. Deze coating met ultralage brekingsindex elimineert overstraling en reflectie en garandeert zo heldere en aantrekkelijke beelden.

De EF 85mm heeft een snelle ring-type Ultrasone Motor (USM) voor regeling van het AF. Deze motor werkt samen met de CPU van de lens en met de AF-algoritmen van de camera om snel en nauwkeurig scherp te stellen. Het via USM aangedreven AF-systeem is bovendien volledig geruisloos en stelt fotografen in staat om heel discreet schitterende opnamen te maken tijdens bijvoorbeeld huwelijksceremonies. Het AF-systeem is daarnaast geschikt voor volledig handmatige bediening en is compatibel met het gehele portfolio Cinema EOS-camera’s.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.