Ads Top

Katja Schuurman in een nieuwe serie voor AD.nl

Katja Schuurman neemt in een nieuwe serie voor AD.nl serie haar naasten mee naar bijzondere plekken in de wereld waar ze met haar stichting Return to Sender (RtS) het verschil probeert te maken. Vanaf medio september verschijnen de video’s wekelijks op AD.nl en de regiosites van ADR Nieuwsmedia, onderdeel van de Persgroep Nederland. Alle content is te zien op AD.nl/katja.

In de eerste aflevering neemt Katja haar zus en vriendin Birgit Schuurman mee naar Nepal en laat haar zien hoe de veerkracht van mensen daar haar inspireerde om Return to Sender te beginnen. Ex-man Thijs Römer reist mee naar Ecuador, met haar vriend Freek van Noortwijk gaat Katja naar Kenia en Dinand Woesthoff naar Indonesië.

Return to Sender gaat uit van het principe dat het runnen van een renderend bedrijf in ontwikkelingsgebieden én het oplossen van sociale problemen hand in hand kunnen en moeten gaan. Lokale sterke bedrijven kunnen een echte bijdrage leveren. De Persgroep, het AD en Return to Sender vinden elkaar in deze overtuiging en gaan Katja’s belevenissen delen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.