Ads Top

Long Strange Trip te zien op Amazon Prime Video

Vanaf 2 juni is Long Strange Trip te zien op Amazon Prime Video. Long Strange Strip is geregisseerd door Amir Bar-Lev (The Tillman Story) en uitvoerend geproduceerd door Martin Scorsese (The Last Waltz).

De 30-jarige odyssee van the Grateful Dead is het meest onwaarschijnlijke succesverhaal in de geschiedenis van rock-’n-roll. Long Strange Trip duikt in de visie, innovatie en toewijding aan hun publiek die de band één van de meest invloedrijke groep muzikanten van hun generatie maakte. Bar-Lev onthult de geschiedenis van the Grateful Dead en de psychedelische subcultuur die hieruit voortkwam in openhartige interviews met de band, crew, familieleden en opvallende Deadheads. De documentaire geeft ook inzicht in de geest van de overleden leadgitarist Jerry Garcia. Zijn minachting voor gezag botste met zijn leiderschap over het wijdgestrekte collectief dat de show gaande hield. De documentaire biedt meer dan alleen een kijkje achter de muziek van de getalenteerde en geliefde groep, en is een inspirerend verhaal over artistieke expressie en de opkomst en ondergang van de tegencultuur in de 20e eeuw.

Vanaf 9 juni is Le Mans: Racing is Everything beschikbaar via Amazon Prime Video. De serie toont de slopende 24-uurs autorace die jaarlijks plaatsvindt in Le Mans, Frankrijk. Aan de bijna 100-jaar oude race – ook wel bekend als “de Mount Everest van de motorsport” – hebben talloze mensen meegedaan, van Formule 1-legendes tot Hollywood sterren zoals Paul Newman, Steve McQueen en Patrick Dempsey. Le Mans: Racing is Everything geeft een kijkje achter de schermen van een race die technologie tot het uiterste drijft. De documentaire, gefilmd in 4K, neemt kijkers mee van Kuala Lumpur tot de Côte D’Azur en biedt ongeëvenaarde toegang tot zes teams die strijden om de eer.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.