Ads Top

Amazon Prime Video trakteert op gratis afleveringen tijdens Vaderdag weekend

Op Vaderdag trakteert Amazon alle vaders op een 'waanzinnig weekend' met gratis afleveringen van twee hitseries op Amazon Prime Video. Van vrijdag 16 juni tot en met zondag 18 juni kan via PrimeVideo.com/driving worden gekeken naar Amazon Original Series – de tweedelige Namibië special van The Grand Tour, met Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May, en de eerste twee afleveringen van de nieuwe serie Le Mans: Racing is Everything.

Het eerste seizoen van The Grand Tour met Clarkson, Hammond en May brak eind vorig jaar wereldwijde records en was de grootste première van Amazon Prime Video tot nu toe. De serie wordt in meer dan 240 landen bekeken en tijdens het Vaderdagweekend krijgen nu nog meer fans de kans om - gratis - de avonturen van het trio in Namibië te volgen.

In hetzelfde weekend als de 24 uur van Le Mans 2017 is de nieuwe Amazon Original Le Mans: Racing is Everything gratis te zien voor alle vaders. De documentaire geeft een kijkje achter de schermen van een race die technologie en uithoudingsvermogen tot het uiterste drijft. De beste teams in de meest high-tech auto’s en coureurs van wereldklasse - waaronder Formule 1 legende Mark Webber - worden gevolgd tijdens hun deelname aan de bijna 100-jaar oude race, ook wel bekend als de ‘Mount Everest van de motorsport’.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.