Ads Top

Vaders & Moeders met afleveringen van 8 minuten bij Videoland

In augustus komt Videoland in navolging op eigen producties als ‘De 12 van Oldenheim’, ‘Zwarte Tulp’ en ‘Nieuwe Buren’ met de vrolijke short-form-serie ‘Vaders & Moeders’. Deze serie, bestaande uit 12 afleveringen van 8 minuten, schetst met luchtige streken een beeld van de ouders van nu; over hun dromen en verlangens, maar ook over verwachtingen en teleurstellingen. De serie vertelt over drie stellen, gespeeld door Cas Jansen en Sanne Langelaar, Korneel Evers en Anne-Marie Jung en Edwin Jonker en Judith Noyons, die naast elkaar wonen en worstelen met het onmogelijke verlangen om de grote wereld overzichtelijk te houden.

Van alledaagse dilemma’s tot existentiële vraagstukken, de buren kunnen altijd bij de ander terecht. Ze herkennen veel van elkaars problemen, dus gaan ook de oplossingen van hand tot hand. De drie stellen hebben met elkaar gemeen dat ze vooruit willen in het leven. Het zijn geen opgevers, integendeel.

Met de short-form-serie ‘Vaders & Moeders’ speelt Videoland in op de behoefte van abonnees om ook hoogwaardige snackable content, veelal op smartphone en tablet, te kunnen consumeren.
De scenario’s van ‘Vaders & Moeders’ zijn geschreven door Thijs en Nienke Römer, Anna Drijver en Marjan Hofmann. Regie is in handen van Jelle de Jonge, die eerder onder meer ‘Bon Bini Holland’, ‘Sluipschutters’ en ‘Toren C’ regisseerde. De serie wordt geproduceerd door RTL Productions en is vanaf 7 augustus te zien bij Videoland.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.