Ads Top

Samsung levert zijn design-tv The Frame in Nederland

Samsung levert zijn design-tv The Frame vanaf nu in Nederland voor 2399 euro. Het ontwerp van The Frame is van designer Yves Béhar. Zijn visie is dat televisies ook nuttig moeten zijn als ze niet aan staan.

The Frame bevat meer dan honderd kunstwerken van artiesten van over de hele wereld. Daarnaast kun je eigen foto’s en afbeeldingen tonen. Er zijn ook opties om The Frame verder te personaliseren, bijvoorbeeld door gebruik te maken van verschillende typen en kleuren passe-partouts en lijsten, zoals walnoothout, eikenhout en wit metaal. Tot slot is er een optionele Studio Stand waarmee je The Frame in de kamer neerzet.

The Frame wisselt tussen verschillende modi door zowel een helderheids- als bewegingssensor te gebruiken. De helderheidssensor past de warmte en helderheid van het licht aan, zodat The Frame op een echt schilderij lijkt en werkelijk opgaat in het interieur. Een bewegingssensor neemt waar wanneer iemand de kamer inloopt of verlaat. Zo kan de tv automatisch uitschakelen wanneer er niemand kijkt.

The Frame is verkrijgbaar in 55 en 65 inch. Voor de 55 inch variant bedraagt de verkoopadviesprijs 2.399 euro, terwijl de 65 inch versie 3199 euro kost.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.