Ads Top

Vogel’s introduceert een automatisch flexibele tv-beugel

Vogel's lanceert de nieuwe MotionSoundMount (NEXT 8375). Deze flexibele tv-beugel met geïntegreerde soundbar en draadloze subwoofer laat de tv automatisch met je meedraaien, waardoor alles wat je kijkt, aanvoelt alsof je er zelf bij bent. Alleen een muziekje aanzetten? Ook dat stream je eenvoudig via je mobiel naar de soundbar van de MotionSoundMount. En hij is slimmer dan dat. De tv-beugel onthoudt namelijk de laatst gekozen kijkpositie.

Met de MotionSoundMount voeg je geluid toe aan je tv, net zoals bij de SoundMount van Vogel’s. Nieuw bij de MotionSoundMount is echter dat deze beugel er ook nog eens voor zorgt dat het geluid vanuit de geïntegreerde soundbar en draadloze subwoofer automatisch naar de kijker toedraait – tot wel 120 graden naar links en rechts.

Tv’s moeten zich aanpassen aan de kijker, en niet andersom. Daarom beweegt de MotionSoundMount in één vloeiende beweging automatisch naar de laatst gekozen kijkpositie als de tv met de afstandsbediening wordt aangezet. Zet je de tv weer uit, dan draait de tv-beugel terug, zodat de tv weer recht aan de muur hangt. Voor het automatisch bewegen van de steun is geen extra afstandsbediening nodig.

Via de bijbehorende smartphone-app stel je voor iedereen in huis één of meerdere kijkposities in (tot een maximum van 10). Zo heeft iedereen op zijn of haar favoriete plek in de kamer het beste beeld en geluid.

De MotionSoundMount is vanaf nu beschikbaar in Nederland voor een verkoopadviesprijs van 1.119,99 euro en is geschikt voor tv’s van 40 tot 65 inch en met een maximumgewicht van 30 kg. De MotionSoundMount maakt deel uit van de Vogel’s NEXT-serie die verder bestaat uit de DesignMount, MotionMount en SoundMount. In de MotionSoundMount komen alle unieke functionaliteiten van de voorgaande modellen samen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.