Ads Top

Sony breidt 4K HDR TV-assortiment uit met XE70-serie

Sony lanceert een nieuwe reeks XE70 4K HDR tv’s. 4K HDR is beschikbaar voor honderden uren nieuwe en klassieke films, populaire en exclusieve tv-series en concerten op Netflix en Amazon Video.

Alles wat op een XE70 wordt weergegeven, is volgens Sony extra helder dankzij de krachtige 4K X-Reality PRO beeldverwerker. Individuele elementen van elke scène worden geanalyseerd en gekoppeld aan een speciale beelddatabase die de textuur, het contrast, de kleuren en de contouren onafhankelijk aanpast voor een realistischer beeld. Snel bewegende sequenties tijdens sportuitzendingen en actiefilms blijven uiterst soepel en gedetailleerd dankzij Motionflow XR.

Dankzij ingebouwde wifi heeft de gebruiker toegang tot Netflix, Amazon Video en videosites zoals YouTube en tv op aanvraag. Via een ingebouwde Opera browser kunnen websites worden bezocht. Zo kun je zonder snoeren en kabels entertainment streamen via het draadloze thuisnetwerk en het internet. Het toestel heeft drie handige USB-poorten aan de zijkant. Daarmee kan digitale content zoals muziek, videoclips en foto’s van een USB-stick op het beeldscherm worden weergeven.

De serie Sony XE70 4K HDR tv’s is vanaf juli 2017 verkrijgbaar in Europa.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.