Ads Top

MediaMarkt opent eerste drive-thru voor elektronicaproducten

Een nieuwe televisie bestellen en oppikken met hetzelfde gemak als bij een hamburger of een milkshake: het kan sinds vandaag bij MediaMarkt Tilburg. De elektronicawinkel opent de eerste drive-thru voor elektronicaproducten in Nederland. Als het een succes wordt, volgen andere MediaMarkt-vestigingen.

Met de Pickup & Go in Tilburg voegt MediaMarkt een extra dimensie aan zijn service toe. Klanten uit de omgeving Tilburg die iets online bestellen, kunnen binnen een uur naar de Pickup & Go rijden, betalen en hun aankoop meteen naar huis meenemen. Het is ook mogelijk om producten eerst in de winkel te zien en te ervaren, om ze vervolgens bij de Pickup & Go op te halen.

De Pickup & Go biedt niet alleen de mogelijkheid om producten af te halen. MediaMarkt Tilburg selecteert 25 populaire accessoires die direct zijn mee te nemen. Deze best verkopende meepakkers zoals USB-sticks, powerbanks, kabels en stofzuigerzakken zijn niet alleen in de winkel, maar ook bij de drive-thru te koop.

Het idee voor de Pickup & Go is ingegeven door de locatie van MediaMarkt in Tilburg. De winkel is naast een parkeergarage in het centrum gevestigd. Klanten die iets willen afhalen, moeten hun auto parkeren en naar de afhaalbalie lopen. “Met de Pickup & Go hoeft dat niet. Het scheelt parkeerkosten en wachttijd,” zegt Van Lith. “We hebben het idee gehad om in te springen in een lokale klantbehoefte, het is gaaf om te zien dat MediaMarkt Nederland dit lokale ondernemersinitiatief omarmt.”

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.