Ads Top

Radio, tv en print zetten de schouders onder Veronica Meimaand Filmmaand

Veronica TV, Veronica Magazine en Radio Veronica komen gezamenlijk in actie voor de Veronica Meimaand Filmmaand. Veronica TV zendt de beste films uit inclusief een aantal tv-premières. Ook Veronica Magazine en Radio Veronica pakken nu een maand lang uit met dit thema.

Veronica Magazine gaat in mei nieuwe abonnees werven met Pathé bioscoopkaartjes. Verder staan er voor deze periode vier specials gepland met verschillende filmartikelen, -dossiers en BN’ers die als filmkarakters worden afgebeeld (John van den Heuvel als Vin Diesel in Fast & Furious, Tygo Gernandt als Johnny Depp in Pirates of the Caribbean, Daphne Deckers als Kate Blanchett in The Hobbit en Sarah Chronis als Shailene Woodley in Divergent).

Tot slot organiseren Veronica TV, Veronica Magazine en Radio Veronica gezamenlijk de speciale screening van Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge op 22 mei in Het Scheepvaartmuseum Amsterdam.
Bovendien zijn via de speciale site meimaandfilmmaand.nl kaarten te winnen voor een privévoorstelling van Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge in een Pathé bioscoop. Pathé is partner van de Veronica Meimaand Filmmaand.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.