Ads Top

De veelzijdige tv-gids van de CanalDigitaal TV App

De tv-gids in de CanalDigitaal TV App heeft véél meer in zijn mars dan je zou vermoeden.  Allereerst toont de gids je natuurlijk wat er op tv is. En niet van slechts een paar zenders. Nee, hij toont van alle te ontvangen zenders de programma’s die nu én straks worden uitgezonden. Deze staan opgesomd in een chronologische lijst die begint met de zenders van de publieke omroep, RTL en SBS. Je ziet dus in een oogopslag wat er op de meest bekeken zenders van Nederland te zien is. Door naar beneden te scrollen zie je ook wat andere zenders uitzenden.

Wil je zien wat er qua sport op tv is? Selecteer dan in het menu boven aan de gids deze categorie. De tv-gids laat je dan zien wat er op elke sportzender wordt uitgezonden. Ditzelfde kun je doen met de veertien andere categorieën, waaronder ‘Jeugd’, ‘Films & Series’, ‘Documentaire’ en ‘Nieuws’.

Misschien wel de handigste functie van de tv-gids, is dat je zelf een gepersonaliseerde gids kunt maken. Je kunt zelf zenders toevoegen aan de categorie ‘Favorieten’. Door op deze categorie te drukken, zie je precies wat jouw favoriete zenders uitzenden.

De tv-gids is standaard ingebouwd in onze CanalDigitaal TV App en op live.canaldigitaal.nl. Hiermee kijk je tv via internet. De app is gratis te downloaden in de Google Play Store en Apple App Store.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.