Ads Top

American Gods krijgt een tweede seizoen

De veelgeprezen Amazon Original serie American Gods, sinds 1 mei op Amazon Prime Video te zien, krijgt een tweede seizoen, zo bevestigt Amazon vandaag. Op dit moment is American Gods de meest bekeken serie op Amazon Prime Video in Nederland.

In seizoen één zagen de kijkers het begin van de strijd tussen de Oude en Nieuwe Goden. De traditionele Oude Goden vrezen de groeiende macht van de Nieuwe Goden, die zaken zoals geld of technologie vertegenwoordigen en steeds meer verleiding bieden. American Gods is verfilmd naar de bekroonde roman van Neil Gaiman met in de hoofdrol Ricky Whittle (The 100, Austenland) als ex-con Shadow Moon. Ian McShane (Deadwood, Pirates of the Caribbean) speelt Mr. Wednesday die Shadow Moon deel van zijn cross-country missie maakt en Emily Browning (Sucker Punch, Legend) speelt Shadow's vrouw, Laura Moon. In het eerste seizoen van American Gods speelt Gillian Anders (The X-Files) Media, de spreekbuis voor de Nieuwe Goden en speelt Kristin Chenoweth (Pushing Daisies, Wicked) Easter, Pablo Schreiber (13 Hours, Orange is the New Black) Mad Sweeney en Yetide Badaki (Aquarius, masters of Sex) Bilquis.

Op IMDB heeft American Gods een algemene waardering van 8.6 en een score van 95 procent op Rotten Tomatoes. De eerste twee afleveringen zijn nu beschikbaar op Prime Video en nieuwe afleveringen worden elke maandag uitgebracht.

Prime Video-leden kunnen de Amazon Original-series kijken via de Amazon Prime Video-app voor Android- en iOS-telefoons en -tablets, Fire Tablets, populaire LG- en Samsung Smart-televisies, Android-televisies van Sony of online via PrimeVideo.com. Ook kunnen leden American Gods in verschillende talen kijken, waaronder in het Engels, Spaans, Frans, Portugees en Italiaans met Engelse ondertiteling.Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.