Ads Top

Gloednieuw seizoen ‘Broadchurch’ bij Videoland en RTL

De mysterieuze Britse crimethriller ‘Broadchurch’ is terug bij RTL. Nadat de moord op de 11-jarige Danny Latimer in het vorige seizoen is opgelost, wordt het Zuid-Engelse kustplaatsje Broadchurch opnieuw opgeschrikt door een brute daad. In de acht nieuwe afleveringen onderzoeken Alec Hardy (David Tennant) en Ellie Miller (Olivia Colman) de ernstige verkrachting van alleenstaande Trish Winterman (Julie Hesmondhalgh). Het derde en tevens laatste seizoen van de meeslepende serie is vanaf 5 mei volledig te zien bij Videoland en vanaf 14 mei wekelijks bij RTL 4.

De net gescheiden Trish wordt na een feestje van een vriendin verkracht. Ellie en Alec storten zich volledig op de gruwelijke zaak maar weten niet waar te beginnen. Doordat Trish compleet in shock is, kan ze geen informatie over de dader geven. Rechercheur Alec draait hierdoor overuren, wat de relatie met zijn dochter op het spel zet. Ook collega Ellie heeft het zwaar. Het werk slokt haar op, terwijl ze ook voor haar zoon Tom (Adam Wilson) en haar hulpbehoevende vader zorgt. Ze vindt het ook moeilijk om te dealen met haar ex, die vrijgesproken is voor de moord op Danny Latimer. Door de nieuwe gebeurtenis met Trish staat Broadchurch wederom compleet op zijn kop. Wanneer iedereen in het dorp vreemd gedrag vertoont, worden Alec, Ellie en de kijker geregeld op het verkeerde been gezet in de spannende zoektocht naar de dader.

Videoland voegt op 5 mei naast het gehele gloednieuwe derde seizoen van ‘Broadchurch’ ook een kort durende samenvatting van seizoen 1 en 2 toe. Om het geheugen op te frissen én om nieuwe ‘Broadchurch’-kijkers eenvoudig in te laten stappen.

Uitzending: ‘Broadchurch' vanaf vrijdag 5 mei volledig te zien bij Videoland en vanaf zondag 14 mei wekelijks tussen 21.30 uur en 22.30 uur bij RTL 4

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.