Ads Top

Nieuw Duits tv-pakket beschikbaar bij M2M TV

Mobile2Morrow biedt vanaf deze week een Duitstalig zenderpakket aan. Het pakket bestaat uit alle acht zenders van de Mediengruppe RTL Deutschland met zenders als RTL, VOX en de nieuwszender n-tv. Ook Auto, Motor en Sport en Marco Polo zijn inclusief. De 10 zenders vormen samen een Duits zenderpakket, waarmee M2M TV de eerste Europese aanbieder van het volledige aanbod van RTL Duitsland is.

De zenders bieden een omvangrijke programmering met nieuws, shows, series, soaps, film, documentaires, sport en meer. De zenders in het RTL pakket zijn RTL, Vox, RTL 2, Super RTL, RTL Nitro, n-tv, RTL Plus, Toggo+, Marco Polo TV en Auto, Motor und Sport.

Het Duitstalige pakket is in heel Europa beschikbaar behalve in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. De prijs is 7,25 euro per maand inclusief M2M TV basis, het verplichte basisabonnement van M2M TV. De eerste maand kost het Duitse zenderpakket 3,63 euro.

Bij M2M TV is het mogelijk om naast het basispakket op zenderniveau te abonneren. Tv-zenders worden a la carte of in kleine pakketten aangeboden via het web. M2M TV is te gebruiken via browser, smartphone, tablet en tv via onder meer de Apple TV, een eigen ontwikkelde set-topbox en Amazon Fire. Alle abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. M2M-gebruikers kijken naar zenders nationale en internationale zenders zoals Rai uit Italië, Globo uit Brazilië of Turkse zenders als ATV. Daarnaast zijn er ook genre-specifieke zenders beschikbaar zoals vechtsportzenders als Fight Channel, motorsportzenders zoals MOTORVISION en nieuwszenders zoals Al Jazeera en France24.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.