Ads Top

Nieuwe Vlaamse serie ‘Gent-West’ 1 april in première op Play en Play More

Vanaf 1 april zal de nieuwe Vlaamse serie ‘Gent-West’ te bekijken zijn via Play en Play More van Telenet. Gent-West vertelt het verhaal van Véronique die, na een mislukte aanslag op haar man na jaren van mishandeling in voorhechtenis terechtkomt in de gevangenis van Gent-West. Terwijl de datum van haar proces nadert, komt ze tussen twee vuren te staan: 2 concurrerende bendes beheersen er het leven en trachten zo snel mogelijk Véronique in te lijven.

Het spannende gevangenisdrama ‘Gent-West’ zal zes maanden exclusief te zien zijn bij Play en Play More van Telenet. Vanaf 1 april zijn alle 10 afleveringen meteen beschikbaar. Het gaat om de derde Vlaamse reeks van een zender die Telenet in preview aanbiedt, na Amigo’s en Crimiclowns 3 (MEDIALAAN). Later volgt It’s Showtime (VRT) in hetzelfde model. Via financiering door aankoop van dit zogenaamde preview window wil Telenet de sector zuurstof blijven geven en er voor zorgen dat de tv-kijker kan blijven genieten van films en fictiereeksen van eigen bodem.

Gent-West is gebaseerd op de Australische reeks ‘Wentworth’, die ondertussen al aan een vierde succesvol seizoen is begonnen. De Vlaamse versie – geproduceerd voor VIER door het productiehuis Marmalade in coproductie met FremantleMedia Belgium – kreeg een opvallend vrouwelijke topcast: Ruth Becquart, Gilda De Bal, Evelien Bosmans, Charlotte Anne Bongaerts en Joke Devynck zijn maar enkele bekende namen die te zien zijn in de nieuwe reeks.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.