Ads Top

Samsungs QLED TV eind maart in Nederland verkrijgbaar

De nieuwe Samsung QLED TV's zijn eind maart verkrijgbaar in de beeldformaten 49 inch tot 88 inch. De toestellen zijn voorzien van een Invisible Connectio’ kabel. Zo sluit je alle randapparatuur zoals een spelcomputer of Blu-rayspeler aan op de TV met keurig weggewerkte snoeren. Tot slot worden Samsungs QLED TV’s geleverd met de One Remote Control, waarmee je alle aangesloten apparaten kunt bedienen. De verkoopadviesprijzen voor Samsungs QLED TV’s beginnen bij 2.299 euro.

Samsungs QLED TV's voldoen volgens Samsung aan de allerhoogste eisen.
Ze bieden een volledig kleurspectrum. Ze geven DCI-P3 kleurenruimte (de kwaliteitsstandaard voor bijvoorbeeld Hollywood-producties). Dat betekent dat alle kleuren op alle niveaus van helderheid worden weergegeven. Zelfs als de TV in een zonovergoten ruimte staat, zijn de meest subtiele kleurverschillen duidelijk zichtbaar.

Ook vergroot en verbetert Samsung zijn aanbod aan Smart UHD TV’s. De toestellen zijn vanaf het tweede kwartaal beschikbaar in beeldformaten variërend van 49 inch tot en met 82 inch. De verkoopadviesprijs begint bij 1399 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.