Ads Top

Geavanceerde camera's en Infinity Display in Samsung S8

Samsung introduceert met de Galaxy S8 en S8+ smartphones. Meest opvallend is het gekromde Infinity Display. Het Infinity Display en randloze design zorgen samen voor een glad scherm zonder knoppen en hoeken. Corning Gorilla Glass 5 op de voor- en achterkant zorgt voor duurzaamheid en een high-quality finish.

De smartphones zijn beschikbaar met een 5,8 inch en 6,2 inch Super AMOLED display. Beide modellen hebben een geavanceerde 8 MP F1.7 Smart autofocus camera aan de voorkant en een 12 MP F1.7 Dual Pixel camera aan de achterkant. De beeldprocessor is verbeterd.

Beide toestellen hebben de eerste 10nm chip in de branche. En de Galaxy S8 en Galaxy S8+ zijn klaar voor gigabit LTE en Wi-Fi en ondersteunt snelheden tot 1 Gbps.

De Galaxy S8 en Galaxy S8+ worden verder ondersteund door de nieuwe Gear VR met controller. De Galaxy S8 en Galaxy S8+ kunnen ook worden verbonden met de nieuwe Gear 360 om 4K 360° video’s en 15 MP foto’s te kunnen maken.

De Galaxy S8 en Galaxy S8+ zijn op 28 april beschikbaar voor respectievelijk 799 en 899 euro. De smartphones zijn leverbaar in de kleuren Midnight Black, Orchid Grey en Arctic Silver. Wie voor 19 april een toestel bestelt, ontvangt de Galaxy S8 of Galaxy S8+ al acht dagen voor de releasedatum.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.