Ads Top

Famke Janssen schittert in ‘The Blacklist: Redemption’ bij Videoland en RTL 5

De Nederlandse actrice Famke Janssen vertolkt samen met Ryan Eggold de hoofdrol in ‘The Blacklist: Redemption’. De acht afleveringen tellende spin-off van het populaire ‘The Blacklist’ is zowel bij Videoland als bij RTL 5 te zien. Bij Videoland zie je vanaf 1 april vier zaterdagen op rij twee afleveringen. ‘The Blacklist: Redemption’ start bij RTL 5 op maandag 10 april om 21.30 uur, direct na ‘The Blacklist’. De daaropvolgende afleveringen worden op maandag om 20.30 uur uitgezonden.

In ‘The Blacklist: Redemption’ volgen we het verhaal van Tom Keen (Ryan Eggold) die zich verenigt met de briljante en sluwe Susan Hargrave (Famke Janssen). Zij heeft de leiding over een geheime organisatie van huurlingen die problemen oplost waar de overheid haar vingers niet aan brandt. Als Keen op jacht is naar de aanvaller van zijn partner Elizabeth komt hij achter de ware identiteit van Susan. Terwijl ze samenwerken, begint Tom zijn persoonlijke missie om achter zijn ware, schimmige, verleden te komen.

Famke Janssen werd in het derde seizoen van ‘The Blacklist’ in het personage Susan Hargrave geïntroduceerd. Naast Famke Janssen en Ryan Eggold maken ook Edi Gathegi, Tawny Cypress en Adrian Martinez deel uit van de cast.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.