Ads Top

Nieuwe seizoen Game of Thrones op 17 juli bij Ziggo in première

De releasedatum van het nieuwe (zevende) seizoen van Game of Thrones is bekend gemaakt. Vanaf 16 juli start in Amerika het nieuwe seizoen van Game of Thrones.

24 uur na de uitzending in Amerika is de eerste aflevering exclusief bij Ziggo te zien voor klanten met een Ziggo Movies & Series XL pakket. Daarna komt iedere week een nieuwe aflevering beschikbaar. Game of Thrones seizoen 7 heeft zeven afleveringen. Klanten met het Ziggo Movies & Series XL pakket kunnen de eerste zes seizoenen nu al bekijken.

Game of Thrones is een Amerikaanse fantasy-televisieserie van HBO die sinds 2011 wordt uitgezonden. De serie is gebaseerd op de boeken uit de serie Het Lied van IJs en Vuur van de Amerikaanse schrijver George Martin. Game of Thrones is meerdere malen in de prijzen gevallen en kan, ook in Nederland, rekenen op veel trouwe fans, die reikhalzend uitkijken naar de start van het nieuwe seizoen.

De beste films en series van HBO zijn in Nederland alleen te zien met Ziggo Movies & Series XL, het meest complete tv-pakket van Ziggo met meer dan 50 extra zenders en een groot aantal films en series. Deze films en series zijn on demand op televisie te zien en via Ziggo GO op pc, laptop, tablet of smartphone. Ziggo Movies & Series XL is onderdeel van het Ziggo Connect & Play Max abonnement. Het pakket is ook los te bestellen voor €11,95 per maand.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.