Ads Top

American Playboy: The Hugh Hefner Story is vanaf 7 april beschikbaar op Amazon Prime Video

De Amazon Original-serie American Playboy: The Hugh Hefner Story is vanaf 7 april in meer dan 200 landen te zien op Amazon Prime Video. De serie vertelt het verhaal van Playboy-oprichter Hugh Hefner, die de status quo wilde doorbreken en een van de meest herkenbare merken ooit bedacht. Deze documentaire combineert archiefbeelden, afkomstig van duizenden uren aan materiaal uit Hefners persoonlijke archieven, reconstructies en interviews met bekende personen waaronder Jesse Jackson, Gene Simmons en Bill Maher.

Het verhaal van American Playboy begint in het Amerika van vlak na de oorlog en neemt ons mee naar de lancering van het tijdschrift Playboy in 1953, gevolgd door de aansluitende zes decennia van Hefners turbulente leven en carrière. Terwijl hij zijn imperium opbouwde, werd Hefner een verdediger van sociale rechtvaardigheid en een doelwit van de conservatieve beweging. Hij liet zich openlijk uit als voorvechter van burgerrechten, vrijheid van meningsuiting, homorechten en uiteraard seksuele vrijheid.

De serie is het resultaat van toegang tot duizenden uren aan nooit eerder vertoonde beelden uit de archieven van Hefner en Playboy. Daarnaast waren Hefners persoonlijke plakboeken, meer dan 2.900 stuks en daarmee een Guinness World Record, erg belangrijk voor de ontwikkeling van de serie. Hefner, inmiddels 90 jaar oud, is gedurende het hele proces nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling en productie van American Playboy, en vulde het een en ander graag aan met smeuïge verhalen uit de eerste hand.

Prime Video leden kunnen alle 10 afleveringen streamen via de Amazon Prime Video-app voor Android- en iOS-telefoons en tablets, Fire Tablets, populaire LG en Samsung Smart TV's, Android TV van Sony of online via PrimeVideo.com. Ook kunnen leden de serie downloaden op mobiele apparaten voor offline kijken. De serie is beschikbaar met Engelse audio en Franse, Italiaanse, Portugese en Spaanse ondertiteling is binnenkort beschikbaar.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.