Ads Top

Samsung geeft op CES 2017 voorproefje van de ‘Future of Audio’

Samsung Electronics kondigt op CES in Las Vegas een nieuwe line-up van audiovisuele producten aan, waaronder de MS750 soundbar als de M9500 UHD Blu-ray speler.

UHQ 32 bit audiotechnologie staat centraal in deze line-up. De gepatenteerde technologie zorgt voor rijk en gedetailleerd geluid van 32 bit vanuit elke bron met 8 tot 24 bitkwaliteit. Daarnaast heeft Samsung zijn eigen geluidsalgoritmes ontwikkeld om het geluid te perfectioneren.

De MS750 soundbar heeft een geïntegreerde subwoofer. Koppel je de MS750 aan de Samsung Smart Remote Control, dan regel je het geluid met dezelfde afstandsbediening als je televisie.

De soundbar en tv kun je tegelijk bedienen door de apparaten met een kabel te verbinden. Zo hoef je niet langer een aparte kabel te gebruiken voor twee verschillende producten.

De wandsteun van Samsungs nieuwste audiosysteem is verbeterd met een I-vormige haak die de tv direct verbindt met de soundbar. De soundbar is zo makkelijker te installeren en meer dan één gat in de muur maken is niet nodig.

Samsungs nieuwe M9500 UHD Blu-ray player heeft Bluetooth Wireless Streaming Support en ondersteunt Samsung Smart Remote. Ook wordt HDR ondersteund.

De nieuwe UHD Blu-ray player is beter geïntegreerd met Samsungs mobiele oplossingen. Daarnaast kun je al je 360-graden foto's en video's op iedere tv bekijken via de speler.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.