Ads Top

LG zet nieuwe standaard voor high-end Super UHD-televisies

LG Electronics (LG) presenteert op CES 2017 in Las Vegas deze week haar nieuwe Super UHD line-up. De nieuwe serie (SJ9500, SJ8500 en SJ8000) met Nano Cell-technologie brengt LCD televisies volgens het bedrijf 'naar een geheel nieuw kwaliteitsniveau'.

De Super UHD-televisies kenmerken zich door een grotere kijkhoek, krachtige audio-mogelijkheden en het dunne ontwerp.

De derde generatie LG Super UHD-televisies is voorzien van Nano Cell-technologie. De deeltjes in het paneel zijn allemaal even groot en slechts een nanometer in doorsnede, waardoor kleuren subtieler en meer accuraat kunnen worden weergegeven en de televisies een grotere kijkhoek hebben dan bij andere LCD-technologieën mogelijk is. De technologie is ideaal voor grote televisies met een hoge resolutie.

De nieuwe LG televisies filteren kleuren daarnaast met een veel grotere precisie. Bij conventionele televisies kan de kleur groen bijvoorbeeld mengen met andere kleuren - zoals geel en blauw - waardoor de kleur vervaagt en gelig of rozig oogt. De LG Nano Cell-technologie vermindert de kleurvervaging, beeldinstabiliteit en andere kleurafbraak. De technologie vermindert daarnaast de lichte gloed die van het scherm afkomt.

Alle modellen zijn uitgerust met Active HDR en Dolby Vision en draaien op de laatste versie van het webOS Smart TV-platform. LG webOS 3.5 is verbeterd.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.