Ads Top

LIfestyle- en cultuurzender van VICE lanceert op Ziggo kanaal 26

VICELAND is vanaf 1 maart in Nederland te zien. De 24-uurs tv-zender zal de eerste maanden via Ziggo te ontvangen zijn op kanaal 26. Na deze introductiefase volgt volledige distributie.

Naast internationale content, zal de zender ook lokaal geproduceerde content bevatten. Zo start de zender met Nederland Census, een documentaire waarin jongeren uit het hele land hun mening geven over zichzelf, politiek, drugs, seks, liefde, geld en klimaatverandering. De documentaire laat zien hoe het is om jong te zijn in Nederland.

De programmering van VICELAND NL bevat verder internationale series als Gaycation (met Ellen Page), Noisey (met Zach Goldbaum), F*ck That's Delicious (met Action Bronson), Hate Thy Neighbor (met Jamali Maddix), States of Undress (met Hailey Gates), en Black Market (met Michael K. Williams).

VICELAND werd in februari 2016 gelanceerd in de Verenigde Staten en Canada en later in Groot Brittannië, Ierland, Frankrijk, Australië en Nieuw-Zeeland, en heeft aangekondigd te lanceren in Sub-Sahara-Afrika. Tegelijk met de lancering in Nederland, zal VICELAND ook in België vanaf 1 maart te zien zijn via Telenet (kanaal 21 in Vlaanderen en 137 in Brussel). Eind 2017 moet de zender in 51 landen te ontvangen zijn.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.