Ads Top

Caiway wijzigt Alles-in-1 Glas pakketten

Vanaf 1 maart 2017 voert Caiway wijzigingen door in haar diensten. Caiway past het tarief aan van de Alles-in-1 pakketten, televisie- en internetabonnementen, een aantal extra zenderpakketten en het start- en gesprekstarief voor telefonie. Ook wijzigt het basis televisieaanbod en de samenstelling van een aantal extra zenderpakketten.

Een aantal van de Alles-in-1 Glas pakketten krijgt een andere naam. Ook verhoogt Caiway de snelheid van een aantal pakketten. De pakketten Alles-in-1 Start en Alles-in-1 Glas G75 heten voortaan Alles-in-1 Voordelig en krijgen een snelheid van 100 Mbit/s. Het Alles-in-1 Glas G250 pakket heet voortaan Alles-in-1 Slim en krijgt een snelheid van 300 Mbit/s. Het Alles-in-1 Glas G500 pakket blijft ongewijzigd. Wel komt er nog een pakket bij, het Alles-in-1 Snel pakket. Dit nieuwe pakket biedt een internetsnelheid van wel 600 Mbit/s.

Vanaf 1 maart 2017 wijzigt het tarief van het basis televisiepakket en van een aantal extra zenderpakketten. Daarnaast voegt Caiway zenders toe. Er is bijvoorbeeld veel vraag naar een pakket speciaal voor kinderen. Daarom introduceert Caiway vanaf 1 maart 2017 het Kinderpakket. In dit pakket zit een aantal populaire kinderzenders, zoals Disney Junior, Cartoon Network, Nick Jr, maar ook Baby TV en Pebble TV.

Het aanbod in Twente, Gouda, Harderwijk en Borculo wijkt op enkele punten af van andere gebieden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.