Ads Top

Turkse zenders nu ook in los pakket beschikbaar in Nederland

Mobile2Morrow gaat met de service M2M TV Turkse zenders aanbieden aan een wereldwijd publiek. M2M TV is een a la carte televisie-service beschikbaar op browser, smartphone, tablet en tv. Zenders in het Turkse pakket zijn onder meer TRT Haber, TV8, Habertürk en TRT 1. Het pakket bestaat uit 26 zenders. 

Met M2M TV kiest de kijker zelf welke zenders hij wil afnemen en zit niet vast aan een verplicht groot basispakket. Een basisregistratie voor M2M TV kost 5,99 euro per maand, elke nieuwe abonnee kijkt de eerste maand gratis naar M2M TV basis. 

De 26 zenders in het Turkse pakket vormen een allround pakket met allerlei onderwerpen als nieuws, documentaires, sport, muziek, tekenfilms, soaps en series en meer. Populaire zenders als TRT, Habertürk en a Spor zijn beschikbaar, net als EuroD, ATV Avrupa en TRT Cocuk. Het Turkse pakket inclusief de basisregistratie is beschikbaar voor 9,99 euro per maand. Nieuwe abonnees kijken M2M TV basis en het Turkse pakket de eerste maand voor 4 euro.

M2M TV is voor iedereen met een internetverbinding beschikbaar. De service werkt via de browser en met een app voor iOS en Android op tablets en smartphones. Voor kijken op TV ondersteunt M2M TV de vierde generatie Apple TV, Amazone Fire sticks en een Android Box. Enkele zenders in het basispakket zijn de regionale omroepen, DW, France 24, GoTo Luxe.TV, HVN 2, RT en Current Time. Extra zenders zijn beschikbaar vanaf 15 cent per zender per maand. Alle abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.