Ads Top

Ricoh Imaging introduceert PENTAX KP

Ricoh Imaging, onderdeel van Ricoh Company, introduceert de PENTAX KP. De interne constructie van de camera kreeg een volledige upgrade en wordt omhuld door een compacte, slanke body. Hierin bevindt zich een nieuwe generatie APS-C formaat CMOS-beeldsensor en high-performance beeldverwerker.

Het vijf assen-mechanisme geeft volledige controle over de grote full-frame beeldsensor en is speciaal ontwikkeld om beweging te compenseren – ongeacht de oorzaak of hoek. Het shake reduction systeem biedt een compensatiebereik van maar vijf lichtwaarden.

Door het combineren van een RGB-meteringsensor van ongeveer 86.000 pixels en de PRIME IV-beeldengine, ontleedt het Real-Time Scene Analysis System de helderheidsdistributie, kleuren en bewegingen van het onderwerp. Op basis van die informatie meet het systeem de lichtcondities van het onderwerp van je foto en optimaliseert het zodoende de belichting.

De PENTAX KP is niet alleen ontworpen om te anticiperen op beweging, schokken en verschillende lichtcondities. Het toestel kan ook probleemloos gebruikt worden in extreme weersomstandigheden. Zo is de camera volledig outdoor bestendig, stofdicht, waterproof en bestand tegen temperaturen tot -10 graden Celsius.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.