Ads Top

Grootste gebogen 4K-monitor van Philips op de markt

MMD kondigt de BDM4037UW aan, een Philips Brilliance 4K Ultra HD LCD-scherm van 40 inch met MultiView. Dit is het grootste gebogen 4K-scherm op de markt en bovendien uitgerust met Ultra Wide Color Technology, dat zorgt voor een breder kleurenspectrum en een levensecht beeld.

De BDM4037UW heeft een krachtig paneel dat UltraClear beeld kan weergeven met een 4K UHD-resolutie van 3840 x 2160 pixels. Daarnaast is dit Philips-scherm uitgerust met geavanceerde 'multi-domain vertical alignment'-technologie. Die zorgt voor een zeer hoge statische contrastverhouding en voor een extra levendig beeld.

Ultra Wide Color biedt ondersteuning voor een breder kleurengamma – 85 procent van het NTSC-gamma in plaats van de gebruikelijke 72 procent – en sluit daarmee beter aan bij de kleuren die gebruikers kunnen zien.

Om flikkeringen en vermoeidheid aan de ogen te voorkomen – iets waar sommige gebruikers last van kunnen krijgen bij schermen met LED-achtergrondverlichting – is de monitor uitgerust met Philips Flicker-Free Technology.

De nieuwe Philips BDM4037UW monitor is vanaf nu verkrijgbaar in de belangrijkste elektronicawinkels voor een adviesprijs voor 749 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.