Ads Top

Samsung kondigt QLED televisies aan

Samsung kondigde op CES zijn nieuwe QLED televisies aan. De nieuwe Q9, Q8 en Q7 QLED TV's hebben een kleurvolume van 100 procent.

Kleurvolume gaat over kleurweergave bij verschillende niveaus van helderheid. Afhankelijk van de helderheid van de displayverlichting zie je een blad bijvoorbeeld als geelgroen of als turquoise. De Samsung QLED TV geeft het volledige spectrum weer.

Samsung zegt dat de doorbraak mogelijk is doordat men gebruikmaakt van zogenoemde Quantum Dot materialen. Hierdoor tonen Samsungs QLED televisies diepere zwarttinten en rijkere details, ongeacht de lichtomstandigheden in een bepaalde scène. Ook maakt het niet uit of je televisie kijkt in een helder verlichte of donkere kamer.

Alle versies van de QLED TV hebben een doorzichtige Invisible Connection kabel, waarmee je alle apparaten in de buurt aansluit op de tv. Alle snoeren zijn zo keurig weggewerkt. Bovendien monteer je de TV met de No-gap wall-mount eenvoudig  aan de muur. Een andere optie is om de TV op een standaard te plaatsen, zodat deze een op zichzelf staand designobject wordt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.