Ads Top

Proximus League vanaf september op RTBF

Proximus en de Belgische zender RTBF zijn tot een akkoord gekomen voor de uitzending van sommige wedstrijden van de Proximus League zodat deze competitie meer bekendheid krijgt bij de kijkers. Concreet zal de RTBF vanaf september 1 wedstrijd per maand uitzenden. De volledige competitie blijft wel nog altijd exclusief te bekijken op Proximus TV met het abonnement Belgisch Voetbal (de volledige Jupiler Pro League en de Proximus League), beschikbaar vanaf 9,95 euro per maand.

De Proximus League, die dankzij zijn nieuwe format aan aantrekkingskracht heeft gewonnen, staat garant voor heel mooie affiches en kwaliteitsvol voetbal. Het doel van dit partnerschap is dan ook om alle voetbalfans de Proximus League te laten ontdekken.

Het partnerschap houdt meer in dan enkel het uitzenden van wedstrijden. Om het brede publiek beter vertrouwd te maken met deze competitie en zijn clubs, zullen op proximus11.be en op de radiozender Vivacité wedstrijden worden georganiseerd waarmee tickets te winnen zijn voor de voetbalwedstrijden

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.