Ads Top

Olympus lanceert nieuwe spiegelloze OM-D E-M1 MARK II

Olympus komt beroepsfotografen, hobbyfotografen en andere fotoliefhebbers tegemoet met de nieuwe OM-D E-M1 Mark II. Die beschikt onder meer over een repeterende-opnamefunctie en een 'all cross-type' on-chip fasedetectie-autofocussysteem, nieuwe AF-regelaars en een nog snellere sluiterrespons.

In de geruisloze modus, bij gebruik van continue AF- en AE-tracking, maakt de OM-D E-M1 Mark II 20,4-megapixel RAW-opnamen met een snelheid van 18 fps. Wanneer de AF en AE worden vergrendeld, loopt de framerate op tot 60 fps.

Volgens Olympus is de 'ongekende kracht' van deze camera vooral te danken aan de nieuwe TruePic VIII-processor, de 20 megapixel Live MOS-sensor en de ingebouwde 5-assige beeld¬stabilisator die speciaal is aangepast voor de OM-D E-M1 Mark II en het M.ZUIKO PRO-lenssysteem dat het volledige brandpuntsbereik beslaat.

Het ISO-bereik is verbeterd met één f-stop en het dynamisch bereik van de nieuwe sensor is volgens Olympus beter dan bij de meeste andere camera's.

. Verder zijn er drie Olympus Pro Service-programma's beschikbaar zodat professionals zorgeloos aan het werk kunnen blijven.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.