Ads Top

Crime zender ID overal in Nederland te zien

Per 1 september verhuist ID (Investigation Discovery) bij Ziggo van het digitale extra pakket naar het digitale basispakket. De verhuizing naar het basispakket komt voort uit de nieuwe overeenkomst die onlangs is gesloten tussen LGI (het moederbedrijf van Ziggo) en Discovery Networks Benelux. Hierdoor heeft de zender landelijke dekking en kan iedereen in Nederland 24 uur per dag kijken naar crime content. De EPG positie van ID bij Ziggo blijft hetzelfde (123).

ID heeft met gemiddeld 88 minuten per dag de langste kijktijd onder kijkers (Vrouw 20-49) [1]. De crime zender heeft dit jaar tot nu toe een marktaandeel van 1,6% binnen de doelgroep Vrouw 20-49 behaald en bereikt maandelijks gemiddeld 2,2 miljoen kijkers (6+).

In de aanloop naar Halloween zendt ID elke nacht in oktober verschillende spannende programma’s uit waarbij het paranormale centraal staat. The Demon Files, Ghost Asylum, Alaska Haunting en Paranormal Lockdown vertellen de verhalen van huizen die bevolkt worden door geesten en demonen en die daarmee de bewoners de stuipen op het lijf jagen. En in Ghosts Of Shepherdstown is het een heel stadje, dat kampt met geestverschijningen. Angstaanjagend zijn ook de horrorhuizen in Hell House die vervloekt lijken te zijn en waar de ene na de andere mysterieuze moord plaatsvindt.

ID programmeert vanaf 14 november een week lang Best of ID, met hierin de meest populaire programma’s van de crime zender met onder andere: Cry Wolfe, Murder Comes To Town en Evil Stephmothers.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.