Ads Top

Bijzondere opnamen dankzij kantelbare statieven

Rollei, leverancier van hoogwaardige fotografie producten breidt de reeks van Rock Solid statieven verder uit met de Rock Solid Beta 180 Carbon en de Rock Solid Gamma 180 Carbon. Door de draai- en kantelbare middenkolom kunnen fotografen 'buitengewone perspectieven' maken.

De bijna 40 centimeter lange middenkolom van beide modellen kan in allerlei standen worden gedraaid en gekanteld en is ook horizontaal te gebruiken. Opnamen vanaf een balustrade of een muur zijn daarmee kinderspel voor de Rock Solid 180-statieven.

Beide modellen zijn bij uitstek geschikt voor reis- en natuurfotografen. De meegeleverde korte driehoeksvorm middenkolom is extra handig voor opnamen vlakbij de grond: objecten nabij de grond kunnen op deze manier eenvoudig worden belicht, iets wat goed van pas komt bij macrofotografie.

Dankzij de speciale driehoeksvorm kunnen de statiefpoten tijdens het samenklappen dicht tegen de middenkolom worden geplaatst voor uiterst eenvoudig transport. Ze zijn daarmee bestand tegen zand en zout water en kunnen worden ingezet onder alle mogelijke temperaturen. De Rock Solid statieven zorgen voor trillingsvrije video-opnamen. De statieven zijn voorzien van een montageplaat met een aansluiting van ¼ en ? inch om optimale flexibiliteit te bieden voor het monteren van uiteenlopende statiefkoppen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.