Ads Top

Dubbele camera op nieuwe iPhone Plus

Apple heeft de camerasystemen van de vanavond aangekondigde iPhone 7 en iPhone Plus sterk verbeterd. De 12-megapixel camera biedt bijvoorbeeld optische beeldstabilisatie op zowel iPhone 7 als iPhone 7 Plus. Een grotere lens met een diafragma van ƒ/1.8 en 6 elementen zorgt volgens Apple voor helderdere, scherpere foto's en video's, terwijl het brede kleurbereik levendigere kleuren met meer detail oplevert.

iPhone 7 Plus heeft dezelfde 12-megapixel breedbeeldcamera als iPhone 7, maar heeft ook nog een 12-megapixel telelenscamera met twee keer optische zoom en tot 10 keer digitale zoom voor foto's.

De dubbele 12-megapixel camera's zorgen bovendien voor een nieuw scherptediepte-effect.

Nieuw is ook de A10 Fusion-chip, die speciaal door Apple is ontworpen. De systeemprocessor van de A10 Fusion-chip heeft nu vier kernen. Twee supersnelle kernen, die tot twee keer sneller werken dan op iPhone 6, zijn naadloos gecombineerd met twee uiterst zuinige kernen, met slechts een vijfde van het verbruik van de snelle kernen. Ook de grafische prestaties zijn verbeterd. De grafische voorzieningen werken tot drie keer sneller dan op iPhone 6 met maar de helft van het verbruik, waardoor totaal nieuwe mogelijkheden ontstaan voor games en professionele apps.

iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn vanaf vrijdag 16 september beschikbaar in meer dan 25 landen. Beide toestellen zijn beschikbaar in zilver, goud, roségoud en de nieuwe zwarte uitvoering. De modellen met 32 GB, 128 GB en 256 GB zijn beschikbaar vanaf 659 euro. Alleen de 128-GB en 256-GB modellen worden geleverd in de nieuwe gitzwarte uitvoering.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.