Ads Top

Nieuw topmodel spiegelloze camera van Canon

Canon introduceert een geheel nieuwe spiegelloze camera – de EOS M5. Deze camera is de eerste EOS met de DIGIC 7-processor, een 24,2 megapixel APS-C CMOS-sensor en Dual Pixel CMOS AF voor 'haarscherpe, nauwkeurige foto’s en dynamische, levensechte video’s'.

De sensor is uitgevoerd met naadloze microlenzen om het sensoroppervlak te maximaliseren en zo de lichtgevoeligheid van de pixels te verhogen, terwijl de camera tegelijkertijd minder gevoelig is voor digitale ruis. De sensor maakt gebruik van dezelfde technologieën als de gerenommeerde EOS 80D en biedt naast een groter dynamisch bereik ook meer speelruimte voor beeldbewerking. In die situaties waar scherptediepte essentieel is, zoals bij portretfotografie of momenten van creatieve expressie, zorgt de grote APS-C-sensor van de EOS M5 moeiteloos voor het juiste effect.

Naast Wifi en NFC biedt de EOS M5 ook Bluetooth-connectiviteit – deze zorgt voor een permanente verbinding tussen je smartphone en camera. Je kunt opnamen bekijken en kopiëren zonder je camera uit je tas te halen, omdat automatisch wordt overgeschakeld naar Wifi wanneer dat nodig is.

Tegelijk wordt ook de EF-M 18-150mm f/3.5-6.3 IS STM geïntroduceerd, volgens Canon de ideale allround lens voor EOS M-camera’s. Deze lens heeft een veelzijdige 8,3x optische zoom en een 4-stops Image Stabilizer voor scherpe foto’s uit de hand.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.