Ads Top

esportsTV vanaf vandaag via CanalDigitaal van start

Als eerste tv-platform in Nederland lanceert CanalDigitaal vandaag de nieuwe zender esportsTV. Het kanaal zendt uit in HD-kwaliteit en wordt onderdeel van het CanalDigitaal Basispakket. EsportsTV is wereldwijd de eerste zender die 24/7 gewijd is aan esports.

De zender, eigendom van Modern Times Group (MTG), wordt geëxploiteerd door ESL, het grootste esports-bedrijf ter wereld en het merk achter de meest populaire esports-competities en live -evenementen in de ESL One, de Intel Extreme Masters en Pro League-series.

Zij genereren jaarlijks honderden miljoenen views op platforms zoals Twitch, Azubu, Hitbox en Yahoo. Dit weekend doet esportsTV live verslag van ESL One New York, het grootste en meest aansprekende esports-evenement aan de Amerikaanse oostkust.

De distributie van esportsTV via CanalDigitaal is het resultaat van een overeenkomst tussen MTG en M7 Group, een van Europa's grootste satelliet- en IPTV-aanbieders. EsportsTV wordt bij CanalDigitaal uitgezonden op kanaal 102. Behalve via CanalDigitaal is esportsTV vanaf vandaag ook via andere tv-platforms van M7 Group beschikbaar: TV VLAANDEREN voor België en Skylink voor Tsjechië en Slowakije. Op termijn wordt de zender ook aan het aanbod van Online.nl toegevoegd.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.