Ads Top

Panasonic toont LUMIX G80 in Keulen

Panasonic heeft in Keulen de nieuwe LUMIX G80 getoond, de meest recente toevoeging aan het assortiment hoogwaardige camera's met verwisselbare lens. Een van de belangrijke kenmerken van deze camera is de Digital Live MOS-sensor van 16,0 megapixels zonder low pass-filter.

De camera is voorzien van een nieuwe Dual Image Stabiliser (Dual I.S. 2), die een 5-assige bodystabilisatie combineert met een 2-assige lensstabilisatie. Dit maakt de camera geschikt voor het vastleggen van outdooractiviteiten. De geavanceerde stabilisatie zorgt namelijk voor scherpere, helderdere beelden in lastige omstandigheden of van snelle activiteiten. Het effect veroorzaakt door trillende handen of beweging door een moeilijk begaanbaar terrein wordt namelijk geminimaliseerd.

De LUMIX G80 biedt drie exclusieve 4K Photo-functies: 4K Burst Shooting, 4K Burst (Start/Stop) en 4K Pre-burst. Met deze drie functies kan de gebruiker net dat speciale moment vastleggen door het gewenste frame te knippen uit de gemaakte 4K-videobeelden.

Het robuuste design van de LUMIX G80 is met zijn volledig gegoten magnesium voorkant bestand tegen zware omstandigheden buiten. De constructie is ook spatwater- en stofbestendig omdat alle naden en knoppen zorgvuldig zijn geseald. In combinatie met de spatwater- en stofbestendige LUMIX G-lens is het mogelijk om met deze camera onder de meest extreme omstandigheden beelden vast te leggen.

Beschikbaar eind oktober vanaf 349 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.