Ads Top

Rollei lanceert nieuwe 4K actioncam met volledig accessoirepakket

Camerafabrikant Rollei lanceert een nieuwe actioncam: de Rollei Actioncam 425. Deze actioncam is geschikt voor het maken van videobeelden in 4K beeldkwaliteit met 25 fps (frames per second). Ook is het mogelijk om opnames in full HD te maken met 30 of 60 fps. De Actioncam 425 wordt standaard geleverd met verschillende sportaccessoires en is spatwaterdicht. Dit maakt actioncam tot de perfecte metgezel van sporters.

Ook wordt de camera geleverd met een onderwaterhuis met twee verwisselbare achterpanelen. Hiermee kan de actioncam onder water gebruikt worden tot een diepte van 40 meter. Doordat het mogelijk is om de achterpanelen te wisselen, kun je het achterpaneel open laten als je geen onderwater opnames maakt. Hierdoor kun je goede geluidsopnames maken en wordt de actioncam niet te warm. De Rollei Actioncam 425 wordt geleverd met een polsafstandsbediening. Deze heeft een reikwijdte van 15 meter en is waterdicht tot één meter diep. De polsband is ideaal voor het eenvoudig en snel vastleggen van alle sportieve avonturen, zonder dat men een afstandsbediening vast hoeft te houden. Naast dat de actioncam het goed doet onder water, is deze ook geschikt voor het maken van opnames in de winter. De 425 beschikt over een speciale sneeuwmodus.

Naast de afstandsbediening en het onderwaterhuis levert Rollei bij het nieuwste model een uitgebreide set aan accessoires. Zo krijgen consumenten een gratis set van de onlangs gelanceerde Rollei SafetyPads. Dit koppelstuk zorgt ervoor dat de actioncam los wordt gekoppeld van de mount als er te veel kracht op komt te staan. Eventueel risico op letsel bij de gebruiker wordt hierdoor verkleind. Daarnaast komt de actioncam met een verwisselbare lithium-ion accu met een accutijd tot 90 minuten (zonder WiFi), een framehouder, camera-adapter, een statiefadapter en een USB-kabel.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.