Ads Top

Klachtenpiek Ditistv.nl

In korte tijd zijn er bij de Consumentenbond 300 klachten binnengekomen over webwinkel Ditistv.nl. Dit bedrijf verkoopt mediaspelers voor streamingtelevisie. Klagers melden dat ze, nadat ze betaald hebben, hun bestelling niet ontvangen, of dat ze geen geld terug krijgen wanneer ze een niet goed werkende mediaspeler terugsturen. Sommige consumenten wachten al een aantal maanden op hun geld.

De Consumentenbond heeft de problemen bij Ditistv.nl aangekaart. Zij hebben toegezegd de problemen aan te pakken en de nog openstaande klachten op Klachtenkompas.nl, het klachtenforum van de Consumentenbond, binnen 2 weken op te lossen. Gedupeerden kunnen ook mailen naar klachten@ditistv.nl. Het bedrijf heeft beloofd dan binnen 48 uur met een oplossing te komen. De Consumentenbond zal monitoren of Ditistv.nl de klachten nu daadwerkelijk afhandelt. 

2 opmerkingen:

 1. Heb begin oktober 2016 een bestelling geplaatst en nadat ik hem na geruime tijd nog niet binnen had heb ik de bestelling geannuleerd. Na email, Facebook messenger, klachtenkompas, aangifte bij politie, contact consumentenbond (ditistv heeft al ruim een jaar geen keurmerk meer) en nog veel meer was ik het ZAT!!!! Heb de wetswinkel Amsterdam in de arm genomen om een rechtzaak op te starten.

  Ditistv.nl heeft uiteindelijk terugbetaald (19/04/2017!!!) nadat de dagvaarding al was ingediend bij de rechtbank. Ik heb mijn geld terug door tussenkomst van wetswinkel Amsterdam en Ditistv moet nu ook nog eens de dagvaardingskosten betalen. Als ze direct betaald hadden had het ze 103€ gescheeld. Ik roep iedereen op om deze weg te bewandelen! Wetswinkel rekend GEEN KOSTEN!
  Oh, en hier het emailadres van de directeur: Franklin J. Koll jf.koll@DITisTV.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op 23/12/2016 heb ik een 8K box met toetsen bord besteld bij ditistv ,https://ditistv.nl/ samen €173.95 , ik kreeg daar geen ordernummer of bestelnummer van laat staan een mail met bevestiging van aankoop , twee weken na betaling had ik een mail gezonden dat ik de box niet meer moest hebben en heb alles geannuleerd , kreeg dan het antwoord dat de annulatie werd aangevraagd maar nog moest bevestigt worden , ik heb dan na wat aandringen en berichten te hebben gezonden op facebook de melding gekregen dat het verzoek tot annuleren voor mij is doorgezet. dan terug een week later nog eens een bericht op facebook gezonden wanneer ze mijn geld gingen terug storten en kreeg dan antwoord dat ze nog geen update hadden gekregen en boden hun excuses aan voor het ongemak .Nu terug een week gewacht en weer een bericht met de vraag wanneer ik mijn geld zou krijgen en terug een antwoord dat mijn ticket in behandeling lijkt te zijn maar dat ze geen toegang hadden bij die afdeling .Later nog eens contact gehad met het antwoord mocht het pakket onverhoopt ondanks het verzoek tot annulering verzonden worden , dan kan u dit weigeren aan de deur , het zal dan retour gaan naar ons magazijn.Maar heb dan geantwoord dat ik de box zeker niet meer wou en alleen mijn geld terug wil , maar tot op vandaag 13/05/2017 nog geen geld ontvangen .Ik heb aangifte gedaan bij de politie en mijn rechtsbijstand bij de bank gebruikt , gemaild naar consumentenbond en testaankoop , maar tot op heden veranderd er niets aan de situatie , ik woon wel in Belgie .

   Verwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.