Ads Top

CanalDigitaal biedt RTL Crime en Telekids via interactieve ontvanger

CanalDigitaal voegt vanaf 2 augustus RTL Crime en RTL Telekids toe aan het FamilieHD-pakket. Beide zenders zijn uitsluitend via een nieuwe ontvangstoplossing te zien: de interactieve ontvanger.

Met de interactieve ontvanger zijn zenders zowel via satelliet als via een breedbandverbinding te ontvangen. CanalDigitaal (dochter van M7 Group S.A.) heeft hiervoor inmiddels twee modellen in het assortiment: de HD-ontvanger M7 MZ-101 en de HD-recorder M7 MP-201. Het is voor M7 Group S.A. een nieuwe stap in de ontwikkeling naar een uitgebreid interactief programma-aanbod. Steeds vaker wordt daarbij lineaire satellietontvangst gecombineerd met een aanbod van lineaire themazenders en diverse interactieve ontvangstmogelijkheden zoals video-on-demand, uitzending gemist en begin gemist.

Nieuwe klanten van CanalDigitaal krijgen direct de beschikking over dit nieuwe type interactieve satellietontvanger. Bestaande klanten kunnen overstappen naar interactieve ontvangst door de HD-ontvanger M7 MZ-101 of de HD-recorder M7 MP-201 aan te schaffen.

Ook in andere M7-markten is inmiddels een start gemaakt met de introductie van een interactief programma-aanbod en bijbehorende settop-boxen.

Met de komst van RTL Crime en RTL Telekids is het volledige zenderaanbod van RTL Nederland via CanalDigitaal beschikbaar. Beide zenders worden via de nieuwe interactieve ontvangers automatisch ingeladen en aangepast bij zenderwijzigingen. RTL Telekids is vervolgens te zien via kanaal 61 en RTL Crime via kanaal 62.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.