Ads Top

Ajax - PAOK Saloniki in voorronde Champions League live op Ziggo Sport

Ziggo Sport zendt beide wedstrijden van Ajax in de derde voorronde van de UEFA Champions League tegen het Griekse PAOK Saloniki live uit. De Amsterdammers spelen op 26 juli om 20:45 uur eerst thuis en spelen een week later op woensdag 3 augustus om 20:30 uur in Griekenland. De wedstrijden worden niet alleen live uitgezonden via Ziggo Sport, de gratis sportzender voor alle Ziggo klanten op kanaal 14, maar ook via Ziggo Sport Totaal te ontvangen bij alle distributeurs in Nederland.

Vorig jaar werd Ajax in de derde voorronde uitgeschakeld door Rapid Wien. Indien de ploeg van Peter Bosz erin slaagt PAOK Saloniki uit te schakelen, dan wacht een play-off om een plek in het hoofdtoernooi. Landskampioen PSV is automatisch geplaatst voor de groepsfase van de UEFA Champions League.

Het hoofdtoernooi van de UEFA Champions League is in zijn geheel te volgen via Ziggo Sport Totaal. Per speelronde worden er op de diverse kanalen van Ziggo Sport Totaal meerdere wedstrijden gelijktijdig uitgezonden zodat de kijker zelf de keuze heeft naar welke wedstrijd hij of zij wil kijken. Bovendien wordt er op Ziggo Sport Select een schakelprogramma uitgezonden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.